CorTenstaal plantenbakken

  

Wij zijn Europa's toonaangevende producent en leverancier van hoogwaardige cortenstaal tuinproducten. Producten die voldoen aan de behoeften van hoveniers, (lokale) overheden evenals consumenten. Sinds onze oprichting in 2008 hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van producten van uitstekende kwaliteit en vakmanschap. Sinds 2012 bieden wij onze brede selectie bloembakken in diverse stijlen ook online aan.

Met trots kunnen we zeggen dat ons assortiment zeer divers is en bloembakken in allerlei ontwerpen omvat. Of het nu gaat om moderne of klassieke stijlen, wij hebben het. Met productielocaties in Nederland, Polen en Slovenië stellen wij ons in staat om snel en efficiënt aan de vraag te voldoen. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat we snel kunnen leveren, omdat veel van onze producten direct uit voorraad leverbaar zijn.

Naast onze standaardproducten bieden wij ook maatwerkopties aan, zodat klanten hun eigen unieke ontwerpen kunnen creëren. 

Bij ons staat de tevredenheid van onze klanten voorop. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie, gratis levering binnen Nederland en Belgie en een garantie van 5 jaar op al onze producten. Kies net als duizenden tevreden klanten voor onze 4 pijlers: kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en design - kies voor onze cortenstaalproducten.

 

                              

Cortenstaal plantenbakken zijn een prachtige aanvulling op elke tuin of buitenruimte. Deze opvallende bloembakken zijn gemaakt van cortenstaal, een speciaal type staal dat bekend staat om zijn unieke verouderingsproces. Het roestproces van het cortenstaal zorgt voor een prachtige, warme, roestbruine kleur, waardoor de plantenbakken eruitzien alsof ze al jarenlang in de tuin staan.

De schoonheid van de cortenstaal plantenbakken zit hem niet alleen in het unieke uiterlijk, maar ook in de strakke, moderne uitstraling. Het staal heeft een industriële uitstraling die perfect past bij een moderne tuin of buitenruimte. De combinatie van de warme, roestige kleur en de strakke lijnen van het staal zorgen voor een prachtige visuele contrast. Hierdoor zijn de plantenbakken een echte eyecatcher in de tuin.

Maar de cortenstaal plantenbakken zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze zijn ook functioneel en duurzaam. Het cortenstaal dat wij gebruiken heeft een A-klasse kwaliteit, is zeer sterk en kan goed tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor zijn de plantenbakken zeer geschikt voor buitengebruik en kunnen ze zonder problemen het hele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast zijn cortenstaal plantenbakken bijzonder onderhoudsvriendelijk en bieden wij standaard 5 jaar garantie op al onze cortenstaal plantenbakken. Het roestproces van het staal zorgt voor een natuurlijke beschermlaag, waardoor de plantenbakken geen extra behandeling nodig hebben.

Een ander groot voordeel van cortenstaal plantenbakken is de veelzijdigheid. De plantenbakken zijn verkrijgbaar in talloze maten en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei soorten planten en bloemen. Staat uw gewenste afmeting er toch niet bij? Vraag dan nu een offerte aan via info@groteplantenbak.com. 

Een van de mooiste eigenschappen van cortenstaal plantenbakken is de manier waarop ze zich verhouden tot de natuurlijke omgeving. Door de warme kleur van het roestige staal lijken de plantenbakken naadloos op te gaan in de natuurlijke omgeving. Dit zorgt voor een prachtig harmonieus geheel. Ook kan de cortenstaal plantenbak gebruikt worden om contrast te creëren met een bijvoorbeeld een groene haag of strakke terrastegels. Het roestbruin vormt een prachtig contrast met de verschillende kleuren groen en zorgt ervoor dat de bloemen en planten in de bakken extra opvallen.

Kortom, cortenstaal plantenbakken zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook functioneel en duurzaam. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en geschikt voor verschillende soorten planten en bloemen. Door hun unieke uiterlijk en veelzijdigheid zijn de plantenbakken geschikt voor allerlei soorten buitenruimtes. Of je nu een moderne of klassieke tuin hebt, cortenstaal plantenbakken komen in vrijwel elke omgeving mooi tot hun recht. 

CorTenstaal is een onverwoestbaar materiaal met een warme uitstraling. CorTenstaal is een sterk en weervast type staal dat de eigenschap bezit om zich bij blootstelling aan de buitenlucht te bedekken met een beschermende roestlaag. Deze roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. De bovenrand van de cortenstaal plantenbakken is dubbel omgezet wat een prachtige tijdloze, stoere uitstraling opleverd. Standaard materiaaldikte 2mm (andere diktes op aanvraag). Wij produceren Cortenstaal plantenbakken in elke afmeting. Staat uw cortenstaal bloembak er niet bij? Vraag dan nu een offerte aan via info@groteplantenbak.com

Voordelen:

  • Warme uitstraling
  • Zeer sterk
  • Niet gevoelig voor corrossie
  • Goed weersbestendig
  • Verkrijgbaar met diverse opties
  • Standaard 5 jaar garantie

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 grote plantenbak | sitemap | rss