Verzinkt staal borderbakken (bouwpakket)

                               

Borderbakken van verzinkt staal zijn ijzersterk en blijven decennia lang mooi. Onze collectie is verkrijgbaar in ruim 40 modellen en 3 kleuren, te weten RAL 7021 - Antracietzwart, RAL 9016 - Verkeerswit en RAL 9005 - Gitzwart. Doordat bij de plantenbakken uit deze serie de bodem ontbreekt zijn ze uitermate geschikt voor plaatsing in de border of voor de aanplant van diepwortelende planten, heesters en bomen. De aandacht voor detail als ook de sublieme afwerking van de gebruikte materialen maakt deze doe-het-zelf plantenbakken een lust voor het oog. 

De borderbakken worden als bouwpakket aangeleverd. Middels de instructievideo en bijgeleverde handleiding zijn de borderbakken eenvoudig zelf te monteren. Doordat de productie en het duurzame materiaal een relatief lage kostprijs heeft in vergelijk met veel andere metalen is verzinkt staal een interessante optie voor uw tuin; het biedt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.  

Bij het productieproces worden stalen onderdelen ondergedompeld in een bad vloeibaar zink van 450 C graden (thermisch verzinken). Hierbij worden alle holtes, naden en kieren van een gelijkmatige zinklaag voorzien. Op deze wijze zijn plantenbakken van verzinkt staal dan ook 100% roestwerend. De dikte van de zinklaag is op de randen en bij naden dikker aangebracht. Dit is van belang gezien roestvorming juist daar het eerst ontstaat. Een ander voordeel is dat de legeringslagen die bij thermisch verzinken ontstaan, harder zijn dan het gebruikte staal zelf waardoor de plantenbakken uitzonderlijk goed bestand zijn tegen stoten en slijtage. Plantenbakken van thermisch verzinkt staal zijn door deze eigenschappen o.a. uitstekend te gebruiken in openbare ruimtes, maar komen tevens op terrassen en in tuinen volledig tot hun recht. 

per pagina
    1 - 12 van 34 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 grote plantenbak | sitemap | rss