Plantenbakken zonder bodem / Borderbakken

Wat is een borderbak?

Kort gezegd is een borderbak een plantenbak zonder bodem. Borderbakken zijn een geweldige manier om diepte en visueel belang toe te voegen aan tuinen, terrassen of perken. De afwezigheid van een bodem in de borderbakken maakt het mogelijk om diepwortelende bomen, planten en heesters te planten, en het biedt ook voordelen op het gebied van onderhoud.

De borderbakken die wij aanbieden zijn erg stevig, duurzaam en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en zorgen voor jarenlang gebruikplezier. De naadloze afwerking en de dubbel omgezette bovenrand dragen bij aan het fraaie uiterlijk van de borderbakken. Wij produceren borderbakken uit o.a. cortenstaal, polyester, hardhout en gepoedercoat aluminium.

Het gebruik van borderbakken heeft verschillende voordelen. Allereerst bieden bodemloze plantenbakken een pasklare oplossing voor diepwortelende beplanting, waardoor u een breed scala aan planten kunt kiezen voor uw tuin. Daarnaast heeft het groen in de borderbakken minder plantvoeding en water nodig, omdat de wortels vrij kunnen doorwortelen. Dit maakt de borderbakken een vrijwel onderhoudsvrije optie voor beplanting.

De kant-en-klare borderbakken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals polyester, cortenstaal, aluminium en hardhout, zodat u een keuze heeft op basis van uw persoonlijke voorkeur en de stijl van uw tuin. Daarnaast worden de borderbakken gratis thuisbezorgd.

Met de juiste beplanting kunnen de borderbakken een echt pronkstuk worden en een warme en stoere uitstraling aan de tuin geven. En het feit dat er 5 jaar garantie op de borderbakken wordt geboden, is een geruststellende gedachte.

Al met al zijn borderbakken een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en onderhoudsvrije manier om hun buitenruimte te verfraaien.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 grote plantenbak | sitemap | rss