Over ons

www.groteplantenbak.com werkt samen met een hecht en enthousiast team vaklieden om voor u de mooiste plantenbakken te fabriceren. Door onze jarenlange ervaring, flexibele instelling en gedegen vakkennis zijn wij uitgegroeid tot een sterke speler waar het gaat om de productie van hoogwaardige plantenbakken in grote(re) afmetingen met standaard 5 jaar garantie.

Onze afnemers zijn veelal hoveniers, archtitectenbureaus, overheden & horeca binnen Nederland en Belgie, maar ook als particulier bent u bij ons van harte welkom. 

in 2007 zijn we begonnen als importeur van Mediterrane bomen. Al snel kwamen daar de verkoop van plantenbakken bij. In eerste instantie werden de opdrachten van onze klanten uitbesteed aan enkele staalbewerkers uit de omgeving, maar door toenemende vraag en hoge prijzen van toe-leveranciers zijn we in 2010 zelfstandig begonnen als fabrikant van hoogwaardige cortenstaal en (hard)houten plantenbakken in grote afmetingen. De markt vroeg om sterke, weerbestendige plantenbakken tegen een concurerrende prijs. 

Vanaf 2011 produceren wij ook o.a. grote aluminium en polyester plantenbakken. Al onze producten worden met de grootste zorg vervaardigd en worden standaard geleverd met 5 jaar garantie. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een vertrouwd adres voor o.a. hoveniers- en bouwbedrijven, architectenbureaus, (locale) overheden, horecagelegenheden en de particuliere markt. Naast eigen productie zijn wij exclusief dealer van enkele vooraanstaande bloembak producenten.

In 2012 hebben wij de webshop www.groteplantenbak.com gelanceerd. In deze shop vindt u een breed aanbod grote plantenbakken tegen de laagst mogelijke prijs. Het merendeel van onze producten is binnen enkele dagen leverbaar door heel Nederland en Belgie. Staat het door u gewenste artikel niet in onze webhop? Wij leveren maatwerk voor (bijna) al onze producten, vraag hiervoor een offerte aan via info@groteplantenbak.com

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 grote plantenbak | sitemap | rss