Garantie

Algemeen:

Bij de fabricage van onze plantenbakken worden uitsluitend de beste materialen gebruikt welke voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De plantenbakken ondergaan tijdens de verschillende fabricage stadia bovendien diverse controles om een topproduct te garanderen. De garantietermijn gaat in op de dag van aankoop van het product. Bewaar uw aankoopbewijs goed. Een garantie reparatie kan namelijk niet worden uitgevoerd als het originele aankoopbewijs niet aanwezig is.

Omvang:

Als uw plantenbak onder onze garantievoorwaarden valt, bepalen wij of uw apparaat wordt gerepareerd of vervangen. Als bij het repareren geconstateerd wordt dat het defect ontstaan is door oneigenlijk gebruik en daardoor niet onder de garantie valt, behouden wij ons het recht voor om de reparatiekosten en materiaalkosten aan u te factureren. In een dergelijk geval nemen wij eerst contact met u op, zodat u hierover zelf kunt besluiten. Zorg er voor dat uw apparaat in zoveel mogelijk in de originele verpakking stopt. Als dit niet mogelijk is, zorgt u dan voor een goede en degelijke vervangende verpakking. Het transportrisico ligt namelijk bij u. Buiten de garantie valt schade door externe invloeden, achteloze beschadigingen, ongepast gebruik, professioneel gebruik en dergelijke. Te allen tijde licht de besluitvorming over de toepassing van de garantie bij ons.

Termijn:

De garantieperiode hangt af van de gebruikte materiaalsoort. www.groteplantenbak.com geeft 5 jaar garantie op polyester, hardhout aluminium, verzinkt staal, cortenstaal en polymeerbeton plantenbakken, 2 jaar op fiberstone en 1 jaar op terracotta en keramiek. Plantenbakken gemaakt van steigerhout en Douglas vallen buiten de garantie.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

© 2012 - 2021 grote plantenbak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel