Plant in bak (alles-in-één)

 

Het 'Plant-en-bak' concept is een uitkomst voor iedereen die op zoek is naar gemak. U vindt bij ons een ruime keuze aan vaste grote pot-plant combinaties op basis van 4 verschillende beplantingssystemen (zie hieronder), zodat er een passende oplossing is voor elke voorkeur. De grote plantenbak wordt compleet beplant binnen 3-5 werkdagen bij u afgeleverd waardoor u eenvoudig tijd, moeite en geld bespaart! De combinaties zijn zo samengesteld dat deze zowel op op kantoor als thuis goed tot hun recht komen.

Voordelen:

  • Kant-en-klaar concept (plantenbak+plant+aanplant)
  • Kosten en tijdbesparend​ 
  • Geen 'moeilijke' aanplant
  • Inclusief watermeter & voeding 
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Levertijd 2-5 werkdagen


We onderscheiden 3 aanplantingssystemen:

1. Hydrocultuur, Plant in bak - alles in 1 systeem

Dit is de meest gekozen optie voor plaatsing binnenshuis (kantoren, horeca, gemeenten, etc.). Hydrocultuur is een techniek waarbij planten niet in aarde maar in water groeien. Deze techniek heeft talrijke voordelen: de plant is minder vatbaar voor ziekten, schimmels en ongedierte. De plant heeft bovendien altijd de juiste hoeveelheid water want hij slorpt zelf wat hij nodig heeft. Deze combinaties worden kant-en-klaar afgeleverd.

 

2. Outdoor, Plant in bak - alles in 1 systeem

Deze optie raden wij aan voor plaatsing buiten (terras, oprit, entree, etc.). Grond outdoor is een techniek waarbij de plantenbak wordt gevuld met aarde uit de natuurlijke omgeving waar de plant zich bevindt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld potgrond die speciaal is samengesteld voor het kweken van planten in potten of bakken. Dit kan van belang zijn voor de gezondheid en groei van de planten. Het helpt de planten zich goed aan te passen aan de specifieke lokale omgeving en vergen hierdoor minder onderhoud. Deze combinaties worden kant-en-klaar afgeleverd.

 

3. Kunstplanten, Plant in bak - alles in 1 systeem

Deze optie wordt veelal gekozen wanneer planten volledig onderhoudsvrij dienen te zijn, wanneer er weinig daglicht bij de planten komt en/of er grote temperatuurverschillen zijn. Kunstplanten blijven het hele jaar door groen en zijn uitgewerkt en verfijnd tot in de kleinste details. Dit zorgt ervoor dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Deze combinaties worden kant-en-klaar afgeleverd! 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 grote plantenbak | sitemap | rss